Navigatie

Over mij

Ik ben Lisa Hercules (38), just a girl who loves advances!  Genietend van mijn heerlijke dochter Senna van 10. Wonend naast de ceatieve wijk het Modekwartier in Arnhem. Passie voor interieur en mooie dingen begon al vroeg. De afgelopen 15 jaar heb ik een spannende ontdekkingstocht mogen maken langs mijn interesses en talenten.

Nadat ik de opleiding Vormgeving heb afgerond aan het Grafisch Lyceum, heb ik mijn ervaring opgedaan bij een woonwinkel CILO boordevol design klassiekers, een foto- en filmstudio ben ik gaan werken voor een geweldige interieur- en projectinrichter OT design, waar ik de afgelopen 12 jaar en deels nog steeds vol passie werkzaam en actief ben met de meest uitddagende interieur projecten. Hier heb ik mijn ontwerptalent aan het werk kunnen zetten en heb veel horeca zaken van een nieuwe totaalinrichting voorzien. En het blijft niet bij het interieur: ook ontwerp en ontwikkel ik graag een nieuwe look voor panden in opdracht van particuliere klanten en een vastgoed eigenaren. Gevels, herindeling renovatieprojecten of verbouwing en nieuwbouwprojecten, ik heb de visie op een ruimte en de stijl die past bij een object. 

Naast mijn portfolio van meubelontwerp, interieurvormgeving en projectontwikkeling houd ik me ook bezig met productdesign. Van kleine accessoires tot groter productdesign, voor hippe of juist een tijdloos ontwerp. Ik heb een neus voor kleur en vorm en de behoeften van de doelgroep! Ik werk accuraat, transparant en met een netwerk aan vaklieden aan jouw opdracht. 

In 2015 begon ik samen met mijn schoonzus de winkel June interiors waar ik graag nieuwe ontwerpen bedacht en uittekende voor ons eigen label by June. Na een vliegende start besloten we om alleen verder te gaan, zij de winkel en ik de meubellijn die ik nu vol trots presenteer op deze site met de naam Sen Sen ontwerpstudio!

Het zien van een gaaf eindresultaat of het plaatsen van een eigen kast met de stralende reactiecties van mijn klanten, that makes me happy!!  Het lijkt me super om samen met jou te kijken wat ik voor je kan betekenen en geef je graag een kijkje in mijn bodemloze bron aan inspiratie en ideeën! 

 

Lisa Hercules

Sen Sen ontwerpstudio

© 2016 - 2018 SenSen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel