Navigatie

Over mij

Ik ben Lisa Hercules (40), just a girl who loves advances!  Genietend van mijn dochter Senna van 12. Wonend naast de ceatieve wijk het Modekwartier in Arnhem. Passie voor interieur en kleur 

Portfolio van huis ontwerp, interieur vormgeving en horecaprojecten en meubelontwerp.

Nadat ik de opleiding Vormgeving heb afgerond aan het Grafisch Lyceum, ben ik gaan werken voor OT design een interieur- en projectinrichter , waar ik de afgelopen 14 jaar vol passie werkzaam en actief ben geweest met de meest uitddagende horeca interieur projecten. Hier hebben we veel horeca zaken van een nieuwe totaalinrichting voorzien met in elk project talloze nieuwe ontworpen items erin.

Ook ontwerp ik graag een nieuwe look voor panden in opdracht van particuliere klanten en een vastgoed eigenaren. Herindeling renovatieprojecten of verbouwing en gehele nieuwbouwprojecten. Door de visie in een ruimte van binnenuit te benaderen kijk ik anders naar de buitenkant.

In 2015 begon ik samen met een collega een kinderwinkel waar ik items ontwerpen bedacht en uittekende voor ons eigen label. Na een vliegende start besloot ik om toch alleen verder te gaan, zij de winkel en ik de meubellijn die ik nu vol trots presenteer op de site met de naam Sen Sen.

Het werken naar een gaaf eindresultaat of het plaatsen van een maatwerk kast met de stralende reacties van klanten, that makes me happy!!  Het lijkt me super om samen met jou te kijken wat ik voor je kan betekenen en geef je graag een kijkje in mijn bodemloze bron aan inspiratie en ideeën! 

 

Lisa Hercules

06 55 55 11 15

info@sensendesign.nl

© 2016 - 2019 SenSen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel