Ontwerp

Na mijn opleiding Vormgeving aan het Grafisch Lyceum heb ik ervaring opgedaan in een foto & filmstudio voor de styling van stills en dynamische opnames. Het samenvoegen van verschillende elementen tot een passend geheel bracht me bij het vak van interieurstyling. Omdat ik tijdens het stylen en de zoektocht naar combinaties van vormen en kleurpaletten vaak iets niet vond wat ik zocht, ben ik zelf meubelen gaan ontwerpen. Na mijn eerste lef te hebben gegoten in het label By June Interiors, gaat mijn meubellijn Sen Sen ontwerpstudio nu onafhankelijk van het concept van de kinderwinkel June Interiors verder. Ik leg me toe op het uitbreiden van de functionaliteiten en toepassingen van de ideeën die ik in mijn koker heb. 

Daarnaast is mijn ervaring in de vormgeving niet alleen gefocust op elementen van interieurs. Van het ontwerpen van aangezichten voor bestaande of te renoveren panden tot het tekenen van (her-)indelingen voor bouwobjecten; ik breng mijn stijl en visie graag over bij particuliere projecten. Ik houd van het samenspel van hout en industriële materialen. Bij renovatiepanden probeer ik deze zoveel mogelijk te combineren met de bestaande elementen om de uitstraling van een pand zo authentiek mogelijk mee te nemen naar onze moderne tijd. 

Borrel je zelf over van de inspiratie maar mis je nu nét die kleine vertaalslag naar het papier of is je productie dee leuk maar wil je het item fine-tunen voor productie? Ik denk graag met je mee en wil je helpen je idee uit te werken zodat je het in productie kunt nemen en probeert zelf de markt te veroveren! Ik klim graag in mijn potlood en ontwerp voor jou dát lampje of díe boekenplank die jóuw stijl uitstraalt en onmisbaar is voor de finishing touch van je eigen lijn! 

Voor meer informatie klik je in het menu op de gewenste optie. Je kunt me altijd mailen om met mij te sparren over je behoefte en wat ik voor je kan betekenen! 

info@lisahercules.nl

Lisa Hercules

 

© 2016 - 2022 SenSen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel