Meubelontwerp

Heb je een meubel in je hoofd en is deze nog niet te koop? Of weet je niet precies welk meubel perfect bij jouw woonkamer past? Ben je op zoek naar het ontwerp van een televisiemeubel, nachtkastje of salontafel? Heb je ideeën maar raken je tekeningen nét niet dat wat je in gedachten hebt? Of ben je op zoek naar dat ontwerp van een meubel op maat dat precies in je eigen woonkamer past?

Ik kan je helpen in het vertalen van ideeën in het hoofd naar ontwerpen op papier en help je graag! 

Neem contact met me op voor een eerste kennismaking en intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijk ik of ik in huis heb wat jij zoekt en laat ik je mijn portfolio zien. We bespreken wat je voor object in gedachten hebt, wat je doel/doelgroep is (verkoop via mkb, eigen gebruik) en met welke materialen je het wil vervaardigen. Als we alles de revue hebben laten passeren zal ik je per mail een offerte toesturen. 

Het uiteindelijke resultaat lever ik je digitaal en in print, met vermelding van de besproken en te gebruiken materialen. Het zullen bouwtekeningen zijn waarmee je óf zelf aan de slag kunt of je vakman aan het werk kunt zetten. 

Enthousiast geworden? Mail me voor een afspraak! 

info@lisahercules.nl

© 2016 - 2022 SenSen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel