Voor het transport en het bezorgen van jouw Sen Sen meubel, maken wij gebruik van een transportbedrijf. 

Wat zijn de bezorgkosten?

Je betaalt bij ons een transportbijdrage van €40,- voor levering binnen Nederland (m.u.v. Waddeneilanden) op de begane grond. Hieronder zie je de prijzen voor een levering op een andere verdieping dan de begane grond (straat niveau). Prijzen voor de Waddeneilanden zijn op aanvraag.

Wanneer wordt mijn meubel geleverd?

Zodra je meubel bij onze meubelmaker is opgehaald en is aangekomen in het centrale magazijn van onze transporteur, ontvang jij een e-mail waarin je zelf online een leverdag en tijdsvlak kunt aangeven. 

Mijn meubel moet naar boven toe?

Wij leveren je meubel tegen een kleine vergoeding af op de begane grond. Mocht je in een flat/appartment of bovenwoning wonen of wil je je meubel op een andere verdieping dan de begane grond hebben staan, dan kan dat uiteraard. Wij hanteren hier de volgende kosten voor ;

Etage (eerste trap)

1e etage €22,50 

2e etage €28,50

3e etage € 34,50 

4e etage € 40,00

5e etage en hoger met lift € 40,00

NB. mocht het meubel niet d.m.v. trap of lift naar boven gebracht kunnen worden, dan bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een verhuislift. Prijzen op aanvraag.

Annulering of niet thuis?

Mocht je je levering willen annuleren op het moment dat onze transporteur al onderweg is of ben je onverhoopt niet thuis, dat kan. Je kunt dan een nieuw bezorgmoment inplannen met onze transporteur.  Wij zijn wel genoodzaakt om je de gemaakte transportkosten in rekening te brengen.

Kunnen jullie het meubel uitpakken en de verpakking meenemen?

Ja, dat kunnen wij voor je doen. De kosten hiervoor zijn € 12,50.

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2022 SenSen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel